- CND Shellac

CND Shellac teen-/handnagels

CND™ SHELLAC™

Geen nagellak, geen gelnagel en niet schadelijk voor de nagels. Compleet iets anders!

Er zijn vele merken die ‘gellak’ of ’gelpolish’ worden genoemd. Deze producten zijn absoluut niet te vergelijken met CND™ SHELLAC™ en bestaan uit een heel andere formule.

Veilig

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (ook bij zwangere dames!).

Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen voor een goede hechting.. Kans op het ontstaan van schimmelnagels wordt daardoor aanzienlijk verminderd. Dus niet vijlen boven op de nagel waardoor de nagel dunner en kwetsbaar wordt.

Verwijderen veilig en pijnloos

Dus zonder te vijlen/frezen of krabben op de nagelplaat. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die Macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt, terwijl de SHELLAC™ in dan 10 min. wordt verwijderd.

Nog meer voordelen

SHELLAC™ is een hybride nagellak welke in onze salon met een UV lamp wordt uitgehard. U bent dus meteen ‘ready to go’.

SHELLAC™ combineert de beste kwaliteiten van een UV-gel en een hoogwaardige nagellak. Deze lak geeft een schitterende natuurlijke glans op de nagels en versterkt daarnaast de conditie van de nagels en nagelranden. Geen afgesleten randen meer, geen scheuren/krassen of doffe nagels en geen slijtage.

SHELLAC™ is hypoallergeen en bezit het de 3 free formule (vrij van bepaalde chemische stoffen).

Aandachtspunt: Ondanks dat de nagels steviger worden moet u deze nagellak niet vergelijken met kunstnagelsystemen zoals we die kennen van gel of acryl. CND™ SHELLAC™ geeft een mooie natuurlijke uitstraling welke in dunne lagen op de nagels wordt aangebracht.

 

Een korte samenvatting:

✓ Stralend gelakte vingernagels tot wel 2 a 4 weken!

✓ Stralend gelakte teennagels tot wel 6 a 8 weken!

✓ Niet schadelijk voor je nagels (hypo-allergeen en vrij van bep, chemische stoffen)

✓ Eenvoudig aanbrengen dus geen uren zitten

✓ UV-uitgehard dus geen droogtijd

✓ In 10 minuten verwijderd, zonder te vijlen/frezen

 

Maak kennis met de mooie kleuren en vraag naar de mogelijkheden.